بهترین منابع کنکور ارشد بهداشت حرفه ایبا سلام خدمت کاربران عزیز
در اینجا میخام منابع ارشد بهداشت حرفه ای را به تقل از قبول شدگان ارشد بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که دوست خودم می باشد را قرار دهم تا برای دانشجویان کارشناسی این رشته مورد استفاده قرار گیرد.
منابعی که وزارت بهداشت برای ارشد بهداشت حرفه ای بیان می کند خیلی زیاد است ولی این منابع که به شرح زیر است کاملا مفید است و جوابگوی سوالات ارشد می باشد.
صدا تا فصل 5و ارتعاش بغیر فصل آخر رستم گلمحمدی+ جزوه صدا دکتر منظم ..خودم هر دو شو خوندم ولی یکی کافیه
_روشنایی گلمحمدی و یا روشنایی کاکویی _
تنش های حرارتی گلبابایی
_ کتاب بهداشت پرتو دکتر منظم یا جزوه اش که خودم هر دو شو خوندم ولی یکی کافیه سم شناسی کامل از جزوه نقاب بود یعنی 8 سوال تو یه جزوه 100 صفحه ای + کتاب شاه طاهری که خودم کامل نخوندمش .100 صفحه اول تا اول فلزات...
تهویه دکتر جعفری جزوه کلاسیش هم خوبه
_ نمونه برداری از بهرامی هر سه جلد به همراه جزوه کلاسیش + کلیات نمونه برداری چوبینه و ایمنی از محمد فام و ارگونومی از ارمکی و بیشتر از سوالات سالهای پیش ....
ریاضی دبیرستان
فیزیک دبیرستان + خوندن کامل عوامل فیزیکی زیان آور
شیمی دبیرستان + دو کتابچه یکی برای آلی و دیگری برای معدنی
کتاب نمونه سوالات ارگونومی
_کتاب نمونه سوالات سم شناسی
_ کتاب نمونه سوالات ریاضی
_ کتاب نمونه سوالات ایمنی صنعتی+ کتاب کنکور های سال های پیش ارشد و دکترا که خیلی کمکم کرد
سوالات سالهای پیش هم خیلی مهمه....... اول سوال های سال های پیش و بخونید بعد مطالعه کنید.
امیدوارم که همه رتبه یکو کسب کنید. حالا برید بخونید
حتما بخوانید:[فقط کاربران می توانند لینک ها را مشاهده کنند لطفا ثبت نام یا وارد حساب خود شوید. ]