بیماران بیمارستان با ابزار و وسایلی که در داخل بدن خود داشته و یا در محیط اطراف با آنها در تماس می باشند ممکن است جریان هایی از این وسایل نشت کند ، که باعث مصدومیت یا فوت آنها شود . موارد
متعددی از حوادث گزارش شده است که در آن بیماران جزئی از مدار الکتریسیته قرار گرفته اند . علاوه بر بیماران ، کارکنان بیمارستان نیز می توانند با وسایل الکتریکی تماس داشته باشند و در حین تماس با
بیماراو را نیز متاثر نمایند . کارگر نظافت چی که کف ساختمان بیمارستان را با جارو برقی تمیز می کند می تواند در معرض خطرات ناشی از نشت جریان برق باشد . وقتی بیمار از کانتر وریدی استفاده می کند به علت نزدیکی آن به قلب خطر تماس با جریان برق بسیار شدیدتر می باشد .
روشهای متنوعی برای کاهش دادن خطرات تماس بیمار با جریان برق وجود دارد اتصال به زمین و عایق گذاری دوبله می تواند در این راه کارساز باشد .
جدا کردن مدارها و ورودی جریان دستگاههای اندازه گیری به ولتاژ کم و خاموش کردن ابزاری که از آنها استفاده ای نمی شود نیز می تواند اثربخشی باشد .
با استفاده از حفاظ ها می توان جریان های ناشی از القاء مغناطیسی را کاهش داد و وضعیت سلامت بعضی از بیماران ممکن است بسیار پیچیده بوده و جهت تعیین حد ایمن تماس آنها با الکتریسیته نیازمند تحلیل های خاص باشد .
استانداردهایی در زمینه محدوده های ایمنی جریان برق برای استفاده بیمارستانها و مصارف پزشکی وجود دارد .![]()