*فیلترهای فایبرگلاس : این فیلتر ها نسبت به فیلترهای نوع قبل گران تر و دارای قدرت مکانیکی کمتری هستند کمتر جاذب رطوبتند و دمای بالا را تحمل می کنند . راندمان جمع آوری بالاتری نسبت به فیلترهای نوع قبل دارند و نسبت به اغلب آلاینده ها واکنش پذیری کمتری دارند . چون حاوی سیلیس می باشند برای تعیین سیلیس آزاد نمی توان از آنها استفاده کرد . در نمونه برداری با حجم بالا از آن استفاده می شود . یکی از معایب آن کشیده شدن الیاف فیلتر به همراه هوای عبوری است حتی گاهی وزن ثانویه کمتر از وزن اولیه است . که باید از یک حمایت کننده استفاده شود که مانع از فرار الیاف فیلتر و انتقال آن به پمپ گردد . برخی ترکیباتی که روی آن جمع آوری می شوند : آلدرین، بنزیدین، اتیلن، گلیلول، مالاتیون، جیوه، مسیت، روغن های معدنی و پاراتیون .
*فیلترهای ممبران (کاغذی یا سلولزی): اغلب برای آز شیمی برای جداسازی مواد جامد از مایع استفاده می شوند و از خمیر سلولز تصفیه شده ساخته می شوند . حجم خاکستر آنها کم است ضخامت آنها کمتر از mm 25/0 است ، ارزان قیمت بوده و دارای قدرت کششی خوبی هستند . اما زیاد جاذب رطوبتند و برای تجزیه نمونه نا مناسبند نوع وات من شماره 41 پر مصرف ترین نوع آن است .
فیلتر PVC : فیلترهای غشایی از جنس PVC می باشد . به طور کلی فیلترهای غشایی منافذ یکنواخت و یکسانی دارند – این فیلترها ژل حاصل کلوئید آلی است که بصورت لایه ای نازک (حدود 150 میکرون) در آورده می شود . راندمان جمع آوری بالایی دارند و در تجزیه شیمیایی تداخلی ایجاد نمی کنند اما بطور کلی نازک و تردند و افت فشار بالایی دارند و ممکن است به وسیله ای قطرات مایع مسدود شوند برخی ترکیباتی که روی فیلترهای PVC جمع آوری می شوند عبارتند از: کربن بلک، گرد و غبار، مسیت، مسیت های روغن های معدنی ، ذرات سیلیس ، اکسید روی ، مسیت کروم و سولفید سرب .